Packaging Solutions

Over TenPack

TenPack

De naam TenPack is nieuw en pas in 2017 in gebruik genomen. Ons bedrijf is echter helemaal niet zo nieuw. TenPack is voortgekomen uit het op verschillende momenten bij elkaar komen van verschillende bedrijven. Deze bedrijven zijn Conpax Verpakkingstechniek, Coppens Verpakkings-systemen, Eselbe, Servo-Wrap en R.D. De Jong.

Onderdelen

Zowel in het centrale onderdelenmagazijn als in de wagens van de monteurs, heeft TenPack alle gangbare onderdelen op voorraad. Hierdoor kan de stilstand bij een eventuele storing tot een minimum worden beperkt. De continuïteit van uw bedrijfsvoering staat bij TenPack hoog in het vaandel.

Oplossingen

TenPack levert innovatieve en veelal unieke oplossingen voor het verpakken van allerlei soorten voeding. Wij vertegenwoordigen de fabrikanten Fabbri Group en Enterline in de Benelux. TenPack beschikt tevens over een aantal eigen oplossingen welke wij wereldwijd aanbieden.

Preventief onderhoud

Voor iedere door TenPack geleverde machine, is het mogelijk om preventief onderhoud te laten uitvoeren. Preventief onderhoud draagt bij aan een verlenging van de levensduur en een verhoging van de veiligheid en de bedrijfszekerheid.

Technische service

TenPack beschikt over een dekkende servicedienst voor de gehele Benelux met monteurs opererend vanuit een eigen regio. Onze monteurs hebben allemaal een ruime ervaring op de door TenPack geleverde systemen en zijn hiermee uitermate goed in staat om installaties te verzorgen, onderhoud uit te voeren en storingen te verhelpen.

Advies

TenPack beschikt over eigen account managers waardoor wij u goed kunnen adviseren over de mogelijkheden met onze oplossingen voor uw te verpakken producten.