Fastpack

Fastpack

De Fastpack is een zeer betrouwbare en robuust opgebouwde Klappack verpakkingsmachine. Het model biedt al vele decennia lang de oplossing voor het verpakken van vlakke producten zoals gesneden vleeswaren en gesneden kaas bij supermarkten, speciaalzaken en cateringbedrijven. Met de Fastpack bent u in staat om tot 25 verpakkingen per minuut te maken. Bovendien is de machine compact.

De Fastpack is zeer eenvoudig te bedienen met tiptoetsen. De functies spreken voor zich. Eventuele storingen worden direct op het display weergegeven. De machine is zeer onderhoudsvriendelijk en erg eenvoudig schoon te houden. In één greep is het mes te verwijderen. Dit stelt u in staat om de machine veilig en snel te reinigen.

De Fastpack wordt compleet werkend geleverd voorzien van alle benodigdheden. Optioneel is er een verrijdbaar onderstel met opvangmand leverbaar. Door gebruik te maken van het onderstel wordt zorg gedragen voor de juiste bedieningshoogte en tevens kan de machine eenvoudig worden verreden voor reinigingswerkzaamheden. Tevens is het mogelijk om de Fastpack uit te breiden met een voetpedaal waarmee de machine kan worden gestart zonder de handen te gebruiken.

De Fastpack is leverbaar in de modellen S en XL. Beide modellen zijn gelijk aan elkaar met uitzondering van het formaat van het sealraam en de daarmee te verwerken foliebreedte. De S is het standaard meest gebruikte formaat en de XL is het grotere formaat waarmee ook grotere producten kunnen worden verpakt.

Download datasheet


 

TECHNISCHE GEGEVENS
Machine Fastpack
Modellen S / XL
Toepassing Verpakken van porties gesneden versproducten
Techniek Klappack
Bediening Instelbaar op handmatig, met interval of automatisch
Capaciteit Tot 25 slagen per minuut
Opties Verrijdbaar onderstel, opvangmand en voetpedaal
Elektrische aansluiting 220-240 V / 50-60 Hz – 530 W
Afmetingen machine 90 x 50 x 35 cm (breedte x diepte x hoogte)
Gewicht 45 kg
Keurmerk CE
Verpakkingsformaat S: 235 x 180 mm (bij foliebreedte van 235 mm)
XL: 270 x 195 mm (bij foliebreedte van 270 mm)
Maximaal productformaat S: 190 x 150 mm
XL: 230 x 170 mm
Folie Klappackfolie
Foliebreedte S: 235 mm
XL: 270 mm
Foliedikte 30 tot 50 micron

Bovengenoemde waardes zijn indicaties en kunnen afwijken bij individuele machines.