Enterpack

Enterpack


Enterpack is een compleet verpakkingssysteem. Binnen het Enterpack systeem is er keuze uit twee machinemodellen; de 200 en de 350. De Enterpack 200 kan worden gecombineerd met de rechthoekige 12 x 18 cm en de ronde 13 cm sealmallen. De Enterpack 350 kan worden gecombineerd met de rechthoekige 19 x 15 cm en de tevens rechthoekige 23 x 19 cm sealmallen. Iedere sealmal kan bakjes in verschillende hoogtes verpakken.

Ideaal voor het verpakken van vlees, vis, noten, tapas, olijven, sauzen, maaltijden, salades, groenten en fruit. Zowel koude als warme producten kunnen op de Enterpack worden verpakt. Elke verpakking is lekvrij, lucht- en geurdicht. Het product wordt netjes en uitstekend gepresenteerd aan de consument, onder andere doordat de folie netjes afgesneden wordt.

De Enterpack kenmerkt zich door de grote eenvoud waarmee de producten worden verpakt. Door de volgende drie stappen uit te voeren, worden de producten altijd goed verpakt:

  • Plaats de tray met het product op de invoerplaat;
  • Het product zakt automatisch in de mal, de lade sluit, het product wordt verpakt en de lade gaat weer open;
  • Neem het verpakte product van de invoerplaat en verwijder de restfolie.

Aangezien de Enterpack het verpakken automatisch verricht en dus altijd een constante druk geeft, is iedere verpakking constant van goede kwaliteit.

De Enterpack is een kleine handzame machine en kan daardoor in een kleine ruimte of zelfs achter de toonbank worden geplaatst. De folie wordt in een doos geleverd die in zijn totaliteit op de machine geplaatst kan worden. Hierdoor blijft de folie beschermd tegen vuil en stof van buitenaf.

Download datasheet

TECHNISCHE GEGEVENS
Machine Enterpack
Modellen 200 / 350
Toepassing Verpakken van versproducten in een tray
Techniek Topseal
Bediening Semi-automatisch
Capaciteit Tot circa 8 slagen per minuut
Elektrische aansluiting 230 V / 50 Hz – 800 W
Afmetingen machine 35 x 45 x 41 cm (breedte x diepte x hoogte)
Gewicht 19 kg
Keurmerk RW TUV GS & CE
Trays Range aan Entervessels trays
Folie Range aan Enterclear folie

Bovengenoemde waardes zijn indicaties en kunnen afwijken bij individuele machines.