Copack

Copack


Met de Copack 550 bent u in staat om uw gesneden vleeswaren, gesneden kaas maar ook andere producten zoals vis en belegde broodjes met een snelheid tot 35 verpakkingen per minuut te verpakken. De lengte van de verpakking kunt u zelf bepalen middels een keuze uit 14 verschillende verpakkingslengtes.

De Copack is als losse machine te gebruiken maar tevens inzetbaar als volautomatische verpakkingsmachine achter een automatische snijmachine (plakkenwerper) voor vleeswaren en kaas.

De Copack 550 is de overtreffende trap in bedieningsgemak. De tiptoetsen spreken voor zich en een eventuele bedieningsfout of storing wordt direct op het display weergegeven. Zodra u het product op de invoerband legt, start het verpakkingsproces automatisch. Invoeren, verpakken en uitvoeren gaat allemaal vanzelf. De Copack 550 is glad afgewerkt in RVS en makkelijk te reinigen. Sealen gebeurt door middel van impulsen waardoor er geen constante warmtebron nodig is. Dit resulteert in een aanzienlijke energiebesparing en nauwelijks warmteoverdracht naar het te verpakken product. De Copack 550 heeft geen opwarmtijd, wat een einde maakt aan wachttijden.

Optioneel is er een verrijdbaar onderstel met opvangmand leverbaar. Door gebruik te maken van het onderstel wordt zorg gedragen voor de juiste bedieningshoogte en tevens kan de machine eenvoudig worden verreden voor reinigingswerkzaamheden.

Download datasheet


 

TECHNISCHE GEGEVENS
Machine Copack
Toepassing Verpakken van porties gesneden versproducten en broodjes
Techniek Klappack
Bediening Instelbaar op handmatig of automatisch
Capaciteit Tot 35 slagen per minuut
Opties Verrijdbaar onderstel en opvangmand
Elektrische aansluiting 220-240 V / 50-60 Hz – 2,0 kW
Afmetingen machine 55 x 52 x 52 cm (breedte x diepte x hoogte)
Gewicht 55 kg
Keurmerk CE
Verpakkingsformaat Lengte: Instelbaar van 100 tot 230 mm
Breedte: 235 (bij foliebreedte van 235 mm)
Maximaal productformaat 190 x 190 mm
Folie Klappackfolie
Foliebreedte 235 mm
Foliedikte 30 tot 50 micron

Bovengenoemde waardes zijn indicaties en kunnen afwijken bij individuele machines.